Bij ons is kwaliteit meer dan alleen een goed advies.

Omdat wij behoorlijk trots zijn op ons stucwerk.

De specialisaties van VELTUMSTUC Professionele Stukadoors

VELTUMSTUC Professionele Stukadoors is gespecialiseerd in stucwerk, sierpleisterwerk, sauswerk, lijstwerk, restauratiewerkzaamheden, renovatie en Beton Ciré. Vooral over die laatste specialisatie zijn we erg enthousiast. Het is een techniek met vele toepassingsmogelijkheden en het is verkrijgbaar in een groot aantal natuurlijke kleuren. Naast onze specialiteiten kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al het reguliere stukadoorswerk, zoals spachtelputzen, raapwerk en pleisterwerk. Lees hieronder meer over onze specialisaties.

Spuitwerk

Spuitwerk is een fraaie manier om uw wand of plafond af te werken. Met een meslaag wordt de ondergrond egaal gemaakt, waarna deze wordt afgewerkt met een fijne korrelstructuur.

Beton Ciré

Beton Ciré kan op een uitgewerkte, vlakke vloer van (zand)cement of beton (tevens lewisplaatvloer of anhydriet) worden aangebracht, eventueel in combinatie met vloerverwarming (op waterbasis). Dit is ook mogelijk in een badkamer en/of doucheruimte. Beton Ciré kan zowel op wanden als op vloeren worden aangebracht. Door de extreme kleefkracht van Beton Ciré is het op hout, ijzer en zelfs op kunststof aan te brengen. De eerste laag legt de basis voor de structuren. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. Het waterdicht maken van Beton Ciré kan met tweecomponenten vernis of met een waxolie uitgevoerd worden.

Stucco

Stucco is een decoratieve toepassing die uitstekend tot zijn recht komt op kleinere oppervlakken, zoals een enkele wand of een schouw. Met stucco wordt een prachtig effect gecreëerd dat van elke wand iets speciaals maakt. Stucco is verkrijgbaar in 48 speciaal geselecteerde kleuren. 

Stucco mat

Stucco mat is een decoratieve toepassing zoals de stucco hierboven, maar met een meer matte uitstraling. Bovendien is stucco mat met een vochtige doek af te nemen.

Sierpleisters

Sierpleister is een verzamelnaam voor een groot assortiment aan verschillende structuren. Bijvoorbeeld spachtelputz, granol, roxanne, of comfort. Deze pleisters zijn verkrijgbaar in verschillende korreldiktes.

Schuurwerk

Schuurwerk is een uitermate fraaie afwerking voor uw plafond of wand. Het werken met licht/schaduw-contrasten kan de sfeer in uw inrichting verhogen.

Lijstwerk

Lijstwerk, ornamenten en wandbepleistering dienen als verfraaiing en decoratie voor uw inrichting. Onze gipslijsten zijn vervaardigd van gewapend materiaal en zeer degelijk.

Onze specialiteit: in vele kleuren leverbare Beton Ciré

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van Beton Ciré. Het is van oorsprong een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is "gewreven beton." Door de vele natuurlijke kleuren, de natuurlijke waterdichtheid, de aparte, trendy uitstraling en het makkelijke onderhoud, is het bijzonder geschikt voor natte ruimtes als douches en badkamers. Door de geringe dikte van ca. 2 mm is het overal toepasbaar en ideaal voor renovatie. Beton Ciré voelt warm aan, is trendy, makkelijk in onderhoud en ook nog eens hypoallergeen. Door zijn natuurlijke, matte glansverschillen, structuurverschillen en kleurschakeringen is het een mooie aanvulling op een natuurlijk interieur. Hieronder vindt u een uitgebreide fotocollage van Beton Ciré.

De showcase van VELTUMSTUC Professionele Stukadoors

Wij zijn behoorlijk trots op ons werk en daarom delen wij graag een aantal beelden van recente opdrachten met u. Bij VELTUMSTUC Professionele Stukadoors weten we goed werk te leveren, waar niet alleen onze klanten maar ook wij erg blij mee zijn. Neem gerust een kijkje en laat ons vooral weten wat u ervan vindt. In de volgende voorbeelden vindt u:

  • Stucwerk
  • Sierpleisters
  • Sauswerk
  • Lijstwerk
  • Restauratiewerkzaamheden
  • Renovatiewerk

Kunnen wij u nog ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten.

Neem contact op