Bij ons is kwaliteit meer dan alleen een goed advies. Omdat wij behoorlijk trots zijn op ons stucwerk.

Vraag een offerte aan

De specialisaties van VELTUMSTUC Professionele Stukadoors in Maarssen

VELTUMSTUC Professionele Stukadoors is gespecialiseerd in stucwerk, sierpleisterwerk, sauswerk, lijstwerk, restauratiewerkzaamheden, renovatie en Beton Ciré. Vooral over die laatste specialisatie zijn we erg enthousiast.

U leest er alles over op de pagina Beton Ciré. Naast onze specialiteiten kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al het reguliere stukadoorswerk, zoals spachtelputzen, raapwerk en pleisterwerk. Lees hieronder meer over onze specialisaties.

Spuitwerk

Spuitwerk is een fraaie manier om uw wand of plafond af te werken. Met een meslaag wordt de ondergrond egaal gemaakt, waarna deze wordt afgewerkt met een fijne korrelstructuur.A

(sier)Pleisterwerk

Pleister- en sierpleisterwerk is een decoratieve toepassing die uitstekend tot zijn recht komt op alle  muuroppervlakken. Pleisterwerk geeft een prachtig effect door het aanbrengen van een van de grote hoeveelheden structuren, zodat elke wand echt iets speciaals wordt. Het sierpleister heeft bijna oneindige mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld spachtelputz, granol, roxanne of comfort. Ook zijn deze pleisters verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. 

Glad pleisterwerk

Wilt u perfect gladde wanden in uw woning of kantoorpand? Dan is glad pleisterwerk de juiste optie voor u. Met gladpleisterwerk worden de wanden en plafond spiegelglad gestuukt. Dit zorgt voor een extra strakke afwerking en een luxe uitstraling. Is glad pleisterwerk iets voor u? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Schuurwerk

Schuurwerk is een uitermate fraaie afwerking voor uw plafond of wand. Het werken met licht/schaduw-contrasten kan de sfeer in uw inrichting verhogen.

Lijstwerk

Lijstwerk, ornamenten en wandbepleistering dienen als verfraaiing en decoratie voor uw inrichting. Onze gipslijsten zijn vervaardigd van gewapend materiaal en zeer degelijk.

De showcase van VELTUMSTUC Professionele Stukadoors

Wij zijn behoorlijk trots op ons werk en daarom delen wij graag een aantal beelden van recente opdrachten met u. Bij VELTUMSTUC Professionele Stukadoors weten we goed werk te leveren, waar niet alleen onze klanten maar ook wij erg blij mee zijn. Neem gerust een kijkje en laat ons vooral weten wat u ervan vindt. In de volgende voorbeelden vindt u:

  • Stucwerk
  • Sierpleisters
  • Sauswerk
  • Lijstwerk
  • Restauratiewerkzaamheden
  • Renovatiewerk

Kunnen wij u nog ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten.

Neem contact op