Beton Ciré van topkwaliteit door de vakmannen in Maarssen

Vraag een offerte aan

Dé trend van de laatste jaren: Beton Ciré

Als het op stuken aankomt, is VELTUMSTUC Professionele Stukadoors uw specialist. Wat uw wens ook is, wij stuken het. Er is één type stucwerk dat wat ons betreft de kroon spant, namelijk Beton Ciré. 

Een techniek die vele toepassingsmogelijkheden heeft en verkrijgbaar is in een groot aantal natuurlijke kleuren. Lees hieronder meer over Beton Ciré.

Waarom Beton Ciré?

Bij VELTUMSTUC Professionele Stukadoors zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van Beton Ciré. Deze betonstuc komt oorspronkelijk uit Frankrijk en betekent letterlijk 'gewreven beton'. Beton Ciré heeft vele voordelen. Het eerste wat in het oog springt is de moderne en trendy uitstraling. Maar Beton Ciré is daarnaast erg makkelijk in onderhoud én van nature waterdicht, waarmee deze betonstuc zelfs geschikt is voor natte ruimtes zoals badkamers en douches. Bovendien is Beton Ciré hypo-allergeen en slechts 2 mm dik, waardoor het vrijwel overal aan te brengen is – perfect voor een renovatie.


Tot slot is Beton Ciré beschikbaar in verschillende natuurlijke kleuren, waarmee deze betonstuc in vrijwel elk interieur past. Van modern en minimalistisch tot natuurlijk en robuust – door de natuurlijke kleurschakeringen, de verhouding tussen mat en glans, en de structuurverschillen is Beton Ciré een aanwinst voor uw ruimte. Hiernaast vindt u een uitgebreide fotocollage van Beton Ciré.

Onze specialiteit: Beton Ciré

Het aanbrengen van Beton Ciré vergt vakmanschap. Bij de eerste laag wordt de basis gelegd voor de structuren. Daarna wordt de tweede laag geplaatst. Bij deze tweede laag worden de schakeringen duidelijk. Voor het waterdicht maken van Beton Ciré werken we met een tweecomponenten-vernis of met een waxolie.


Beton Ciré is enorm veelzijdig. Zo kan het aangebracht worden op:

  • Zowel vloeren als wanden
  • Hout, ijzer en zelfs kunststof (vanwege de extreme kleefkracht)
  • Uitgewerkte, vlakke vloeren van (zand)cement of beton (ook lewisplaatvloer of anhydriet) 
  • Vloeren met vloerverwarming (op waterbasis)
  • Badkamers en/of doucheruimtes