Bij ons is kwaliteit meer dan alleen een goed advies.

Spuitwerk

Spuitwerk is een fraaie manier om uw wand of plafond mee af te werken. Met een meslaag wordt de ondergrond egaal gemaakt waarna deze wordt afgewerkt met een fijne korrelstructuur. 

Beton Ciré

Beton cire

Beton Ciré kan op een uitgewerkte vlakke (zand) cement of betonnen vloer (tevens Lewisplaatvloer of Anhydriet) worden aangebracht, eventueel in combinatie met vloerverwarming (op waterbasis). Dit kan tevens in de badkamer/doucheruimte. Beton Ciré kan zowel op wanden als op vloeren worden aangebracht. Door de extreme kleefkracht van de Beton Ciré is deze op op hout, ijzer en zelfs kunststof te plaatsen. De eerste laag geeft straks de structuren. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. Het waterdicht maken van de Beton Ciré kan met twee componenten vernis of met een wax olie uitgevoerd worden.

Stucco

Stucco: Stucco is een decoratieve toepassing die uitstekend tot zijn recht komt op kleinere oppervlakken, zoals een enkele wand of een schouw. Met stucco wordt een prachtig effect gecreëerd die van elke wand iets speciaals maakt. Stucco is verkrijgbaar in 48 speciaal geselecteerde kleuren. 

Stucco mat: Stucco mat is een decoratieve toepassing zoals de Stucco hierboven maar met een meer matte uitstraling. Bovendien Stucco mat met een vochtige doek af te nemen. 

Sierpleisters

Sierpleister is een verzamelnaam voor een groot assortiment aan verschillende structuren. Bijv. spachtelputz, granol, roxanne of comfort. Deze pleisters zijn verkrijgbaar in verschillende korreldiktes. 

Schuurwerk

Schuurwerk is een uitermate fraaie afwerking op uw plafond of wand. Het werken met licht/schaduw contrasten kan de sfeer in uw inrichting verhogen. 

Lijstwerk

Lijstwerk, ornamenten en wandbepleistering dienen als verfraaiing en een decoratie voor uw inrichting. Onze gipslijsten zijn vervaardigd van gewapend materiaal en zeer degelijk.

Adres
Zwanenkamp 1055, 3607 NK Maarssenbroek
Telefoon
06 - 20418024
E-mail
informatie@veltumstuc.nl
Routebeschrijving

Bel ons voor meer informatie op
06 - 20418024

Of vraag hieronder een offerte aan